© 2019 MIM BULGARIA

БГ / EN
SOFT

SOFT ЗА РАБОТНОТО МЯСТО

Многообразието от форми, както и композиционните възможности на Soft ще ви помогнат ефективно да организирате работното пространство.

Soft може да посрещне потребностите на всяка съвременна офис среда.

Мебелите, решени в дървесен декор, подсилват усещането за уют в офис пространството, а предложенията в неутралните бели и сиви цветове ви дават свободата да изберете атрактивни цветови нюанси за интериора.

Възможността за монтиране на преградни панели, осигурява необходимото лично пространство, без да бъдат ограничавани визуалната и вербалната комуникация.

Show More

РЕШЕНИЯ ЗА РАБОТНОТО МЯСТО

Show More

1/3

Серията Soft е новото лице на класиката.

Със своите изчистен дизайн, функционалност и комбинативност, представени в актуални цветови решения, офис мебелите от тази серия са способни да се адаптират към различни организации на помещението, без това да наруши усещането за стил.

SOFT ЗА КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ

Soft предлага разнообразни възможности за създаването на зони за преговори и конферентни зали. Възможностите можете да разгледате в галерията.

Съчетани с ъглови сектори или конферентни елементи, масите дават гъвкави модулни решения за обзавеждане на различни по големина заседателни зали.

Show More

РЕШЕНИЯ ЗА КОНФЕРЕНТНАТА ЗАЛА

Show More